Amsterdam Escort Review

Datum: 28-2-2013
Naam: Bertine
Woonplaats: Eenum
Leeftijd: 33 jaar
Zoekt: Vrouw
Mijn uiterlijk: Aziatisch
Haar: Donker
Kleur ogen: Niet opgegeven
Lengte: 165
Gewicht: 49
Afstand: 11 KM
Piercings: Ja
Tatoeages: Niet opgegeven
Roken: Ja
Sexvoorkeuren: Sex In De Buitenlucht, Wilde Sex, Wilde Sex
Algemene voorkeuren: Sex Met Condoom
Belangstelling voor: Voyeurisme, Panty's, Panty's
Laatst bewerkt: 29-1-2007
774 keer bekeken
Persoonlijke oproep: Wij zijn een stel van .zij. 28 en 100. bi, en .hij. 41 en hetero. Beiden intiem geschoren, zij heeft enkele piercings, hij tatoo.s Beiden slank, maar hij heeft een klein buikje. Samen zoeken we een leuk stel uit onze regio die net als wij van een pretsnoepje houden, maar niet uitgeteld op een matras willen liggen. Van jullie verwachten we dat je net als wij intiem geschoren bent, slank tot normaal postuur, en de dame ook bi is. Interesse? mail dan snel met foto....en wie weet.

 

Datum: 17-4-2011
Naam: Lobke
Woonplaats: Britsum
Leeftijd: 48 jaar
Zoekt: Man
Mijn uiterlijk: Aziatisch
Haarkleur: Donker
Kleur ogen: Niet opgegeven
Lengte: 166
Gewicht: 75
Afstand: 69 KM
Piercings: Ja
Tatoeages: Niet opgegeven
Roken: Ja
Sexvoorkeuren: Neuken Met 3, Anale Sex, Gebeft worden
Algemene voorkeuren: Net Voorkomen
Belangstelling voor: Leer Fetish, Striptease, Sex Spelletjes
Laatst bewerkt: 5-12-2017
677 keer bekeken
Informatie: ik ben hier opzoek naar een dame bij wie ik mijn pik in haar kontje mag stoten, , wie neemt de uitdaging aan. laat weten hoe ik je huis en thuis kan bereiken 100. discreet XXX wie wil met mij mailen

 

Datum: 22-10-2003
Naam: Andrea
Woonplaats: Stellendam
Leeftijd: 21 jaar
Zoekt: Vrouw
Mijn uiterlijk: Geschoren
Haar: Donker
Kleur ogen: Grijs
Lengte: 154
Gewicht: 61
Afstand: 40 KM
Piercings: Ja
Tatoeages: Niet opgegeven
Roken: Nee
Sexvoorkeuren: VingerenSexen, Neuken Met 3, Sex Op Parkeerplaatsen
Algemene voorkeuren: Sexueel Ervaren
Belangstelling voor: Rollenspel, Voyeurisme, Rollenspel
Laatst bewerkt: 14-8-2009
573 keer bekeken
Informatie: Hallo mensen, leuk dat jullie ons profiel lezen. We zijn huiverig mbt dit soort sites en willen ons zeker niet binden aan betalingen enz enz. Wel hebben wij email. We hebben tijden gezocht maar dat is Interesse in een serieus, gezond, verzorgt en HBOstel? Laat gerust je email achter Plak We hopen tot snel .. Oja en foto..s?? nee onze koppies zijn alleen via mail te bekijken ..

 

Datum: 27-9-2015
Naam: Rima
Plaats: Wolfhagen
Leeftijd: 42 jaar
Zoekt: Man
Afkomst: Geschoren
Haar: Bruin
Oogkleur: Blauw
Lengte: 173
Weegt: 60
Afstand: 43 KM
Piercings: Ja
Tatoeages: Nee
Roken: Nee
Sexvoorkeuren: Tongkussen, Russisch Neuken, Vingeren
Algemene voorkeuren: Discretie Gevraagd En Geboden
Belangstelling voor: Voyeurisme, Exhibitionisme, Sex Spelletjes
Laatst bewerkt: 13-6-2014
410 keer bekeken
Informatie: Moeilijk om hier mezelf te verkopen dus dat doe ik dan maar niet.Heb je vragen stel ze gerust.Wat ik zoek kan ik wel vermeldenreen sexy man voor erotiek. samenspel. spanning. lust en ontlading.Gebonden is geen probleem voor mij.Dikke kus J.

 

Datum: 26-3-2001
Naam: Nolan
Plaats: Ezinge
Leeftijd: 24 jaar
Zoekt: Man
Mijn uiterlijk: Aziatisch
Haar: Bruin
Oogkleur: Grijs
Lengte: 152
Weegt: 55
Afstand: 71 KM
Piercings: Nee
Tatoeages: Nee
Roken: Nee
Sexvoorkeuren: Tongkussen, Dubbel Gepenetreerd, Sex Op Parkeerplaatsen
Algemene voorkeuren: Net Voorkomen
Belangstelling voor: Erotische Lingerie, Panty's, Rubber
Laatst bewerkt: 7-12-2016
549 keer bekeken
Informatie: Wij zijn een jong en nieuwsgierig koppel dat via jou graag onze grenzen verleggen. Wij houden van experimenteren zowel in als buiten de slaapkamer en zouden graag samen iemand verwennen. Indien dit jou aanspreekt, aarzel dan niet om ons te contacteren Geile kusjes en tot gauw

 

Datum: 31-12-2010
Naam: Denis
Soort: Baarle-Nassau
Leeftijd: 19 jaar
Zoekt: Vrouw
Afkomst: Ged
Haarkleur: Bruin
Kleur ogen: Grijs
Lengte: 170
Gewicht: 44
Afstand: 15 KM
Piercings: Niet opgegeven
Tatoeages: Ja
Roken: Nee
Sexvoorkeuren: Dubbel Gepenetreerd, Vaginale Sex, Soixante-Neuf
Algemene voorkeuren: Sexueel Ervaren
Belangstelling voor: Masturberen, Sensuele Massage, Rollenspel
Laatst bewerkt: 18-7-2000
663 keer bekeken
Persoonlijke oproep: Wij zijn een gezellig stel, relatief onervaren en zijn op zoek naar een ander stel of vrouw .tussen 18 en 35. voor een leuke en mogelijk erotische ervaring. Kunnen ontvangen en reizen. Zij is 26, blond met c cup en keurig geschoren. Hij is 31, sportief gebouwd en ook geschoren. Laat maar wat horen! X MenA

 

Datum: 16-2-2012
Naam: Nikhil
Plaats: Adorp
Leeftijd: 41 jaar
Zoekt: Vrouw
Mijn uiterlijk: Ged
Haarkleur: Bruin
Kleur ogen: Niet opgegeven
Lengte: 171
Gewicht: 72
Afstand: 53 KM
Piercings: Ja
Tatoeages: Nee
Roken: Ja
Sexvoorkeuren: Dubbel Gepenetreerd, Man Pijpen, Gelikt Worden
Algemene voorkeuren: Net Voorkomen
Belangstelling voor: Erotische Lingerie, Leer Fetish, Sex Speeltjes
Laatst bewerkt: 30-10-2004
495 keer bekeken
Persoonlijke oproep: WAAR IK OP JOU WACHT OM ALS DE BESTE TE VERWENNENGEILE GROETEN BABY SUSYhee iemand zin in een sexafspraak voor geld ik ben en woon in NBSorry voor de verwaring ik ben de jaarige fiona die een advertentie heeft gezet om ontmaagd te worden ik wil het graag

 

Datum: 20-3-2005
Naam: Lune
Soort: Gellicum
Leeftijd: 50 jaar
Zoekt: Vrouw
Mijn uiterlijk: Geschoren
Haar: Donker
Kleur ogen: Grijs
Lengte: 168
Gewicht: 67
Afstand: 89 KM
Piercings: Niet opgegeven
Tatoeages: Nee
Roken: Ja
Sexvoorkeuren: Dubbel Gepenetreerd, Vaginale Sex, Gebeft worden
Algemene voorkeuren: Sex Met Condoom
Belangstelling voor: Sensuele Massage, Sex Speeltjes, Lak Lingerie
Laatst bewerkt: 23-2-2002
310 keer bekeken
Informatie: Welkom, Wij zijn een jong, aantrekkelijk stel dat op zoek is naar een avontuurtje en het eens via deze weg wil proberen. We zijn enorm gelukkig samen en hebben een fijne relatie met waanzinnige seks, maar we hebben stiekeme fantasie over daten met een ander stel of sexy dame erbij. Wij hebben hier geen ervaring mee dus extra spannend. Lekkere kus van ons

 
 
Priv Adressen Antwerpen | Buttplugg | Hete Lul | Nieuwschierig | Woeste Hoeve Matsloot
Prive Club Eindhoven | Priv Ontvangst Leuven | Esmeralda Escort | Mooie Erotiek | Klaarkomen In Kont